Je verblijf

Tijdens de periode dat je vrijwilligerswerk doet in Tanzania, verblijf je bij een gastgezin dat tevens een hostel heeft. Dit is een bijzondere manier om de Tanzaniaanse cultuur te leren kennen.  Tanzanianen staan bekend om hun gastvrijheid. Het gastgezin zal dan ook goed voor jou zorgen. Ontbijt en avondeten zijn inbegrepen (sommige projecten voorzien in lunch). Het avondeten bestaat uit lokale gerechten zoals rijst, zoete aardappelen, spaghetti, ugali of chappati's (pannenkoeken).

Maak kennis met

je nieuwe familie

Het verblijf is natuurlijk niet zo luxe als in Nederland, maar de huizen van de gastgezinnen zijn voorzien van stromend water, stroom en schone toiletvoorzieningen. Je deelt een met één of enkele andere vrijwilligers (afhankelijk van de bezetting). Onze vrijwilligerscoördinator heeft nauw contact met het gastgezin tijdens je verblijf en komt regelmatig langs om te kijken hoe het gaat.

Eigen woning


Verblijf je liever als groep of gezin bij elkaar in een eigen woning? Dat kan! Sunset Villa Arusha is beschikbaar voor vrijwilligers. Het huis heeft drie slaapkamers, twee badkamers, een goed uitgeruste keuken, een ruime woon- en eetkamer en een fijne tuin waar je lekker buiten kunt zitten. 's Nachts is er een nachtwaker en desgewenst kan er iemand komen schoonmaken en koken.
Beschikbaarheid en prijs op aanvraag.